Neomezené krytí výloh a k tomu osmiprocentní sleva - to je nová strategie Allianz

15.12.2010
Allianz

Allianz je jedinou pojišťovnou v České republice, která v rámci cestovního pojištění svým klientům poskytuje neomezené pojistné krytí léčebných výloh. Kromě toho ale pro cestovatele připravila další lákavou nabídku. Všichni, kteří do 9. ledna 2011, uzavřou cestovní pojištění on line, získají jedinečný osmiprocentní bonus. Pokud někdo plánuje výlet do zahraničí až později, nemusí litovat, protože si může pojištění zřídit už teď, ale s počátkem kdykoliv v budoucnosti. Ušetří tak každý.

Cestovní pojištění Allianz zahrnuje všechny oblíbené zimní sporty, jako je lyžování, jízda na snowboardu nebo bruslení již v základní nabídce a bez navýšení pojistného. Žádné další připojištění už tedy není nutné. Bez šance však nejsou ani milovníci extrémnějších zimních sportů, jako je akrobatické lyžování, sjezd na sněžném skútru, skoky do vody či skikros, protože Allianz Direkt jim dokáže v rámci připojištění krýt i tato rizika.

Neomezené krytí léčebných výloh, které je silným magnetem pro cestovatele s pojištěním Allianz pojišťovny, už nejednou lidé ocenili například při zásahu horské služby s vrtulníkem, či při náročných medicínských zákrocích. Dalším pojistným rizikem je také pojištění zavazadel, které se vztahuje i na sportovní náčiní, tedy na lyže a snowboardy.

Zkušení cestovatelé se řídí úslovím „Doufej v nejlepší, ale buď připraven na nejhorší“ a statistika Allianz pojišťovny jim dává za pravdu. Problémy se většině z nich vyhnou, někdy však mohou být velmi nákladné. Za cestovní pojištění například zaplatil mladý muž ze severních Čech pouhých 420 Kč. Na sjezdovce ve Francii ale bohužel srazil belgickou lyžařku, která si pádem zlomila ruku a utrpěla otřes mozku. Postupně uplatnily škodu nejprve zdravotní a sociální pojišťovna poškozené, poté její privátní zdravotní pojišťovna a nakonec i samotná belgická lyžařka. Tento muž však nic víc řešit nemusel, neboť Allianz pojišťovna všechny pohledávky vyřídila a zaplatila více než 1 300 000 Kč.

Zvýhodněná nabídka pojištění s osmiprocentním bonusem se týká i dětí do 15 let, které už mají navíc automaticky pouze poloviční sazbu pojistného, a to při zachování stejných pojistný podmínek jako u dospělých osob a taktéž při zachování stejného portfolia základního balíčku. Předností cestovního pojištění Allianz je rovněž to, že kryje všechny věkové kategorie.