Cestovní pojištění Allianz pohodlně a s 50% slevou

26.6.2008
Cestovní pojištění Allianz

Allianz Direct, výhradní online prodejce pojištění Allianz, nabízí klientům do 26 let 50% slevu na cestovní pojištění. Tato nabídka se vztahuje na cestování po Evropě mimo České republiky a na několik mimoevropských zemí – Tunisko, Egypt, Izrael, Alžírsko, Maroko a Turecko, a to až na devadesát dní.

Mladí Češi tráví svou dovolenou většinou v evropských letoviscích, v poslední době ale cestují stále více do oblastí jakými jsou například Izrael nebo Turecko. A právě spolu s nárůstem náročnosti požadavků na zahraniční dovolené stoupají i požadavky na cestovní pojištění, které je dnes již samozřejmou součástí přípravy na dovolenou.

Klientům do 26 let nabízí Allianz Direct 50%slevy na cestovní pojištění. Nabídka je určena především studentům, kteří se rozhodli přes léto zapomenout na školní povinnosti na brigádách v nejrůznějších koutech Evropy a zároveň chtějí poznat nové, dosud nenavštívené oblasti.

O možnost sjednat si cestovní pojištění Allianz přes internet nebo telefon mají klienti velký zájem. Chcete se i vy pojistit u Allianz pojišťovny?