Cestovní pojištění Travel Guard v rezervačním systému Amadeus

Chartis pojišťovna

Cestovní kanceláře a agentury mají od prosince možnost sjednávat cestovní pojištění Travel Guard v rezervačním systému Amadeus. Po úspěšném zahájení spolupráce s několika leteckými společnostmi v ČR, tour operátory a spuštění portálu www.travelguard.cz, rozšřuje pojišťovna CHARTIS nabídku svých služeb.

Díky celosvětovému partnerství s rezervačním systémem Amadeus nyní pojišťovna CHARTIS přichází na český trh s unikátní nabídkou pojištění pro cestovní kanceláře a agentury. Cestovní pojištění je integrováno v rezervačním systému Amadeus a je dostupné všem uživatelům po sepsání smlouvy o spolupráci s pojišťovnou CHARTIS.

Pojištění lze sjednat v rezervačním systému Amadeus rychle a snadno pomocí funkce AIP (Automatic Insurance Proposal), která umožní sjednání pojištění bez zadávání vstupů a tím šetří čas i peníze. Nabídka pojištění se automaticky zobrazuje při rezervování letenky za využití dat uvedených v PNR (Passenger Name Record). Tato nová funkce v rezervačním systému Amadeus je exkluzivně nabízena pojišťovnou CHARTIS.

CHARTIS nabízí komplexní cestovní pojištění se širokou škálou pojistného krytí a pojištění storna letenky pro rezervace v terminálu i přes online řešení Symphony. Spolu s asistenční službou, která je klientům k dispozici 24 hodin denně v českém jazyce, CHARTIS zaručuje dostatečnou ochranu všem klientům na cestách.