Wustenrot: Novinky v cestovním pojištění ProCesty

Wustenrot pojišťovna

Cestovní sezóna začíná a úprava produktu Wüstenrot ProCesty opět přijde vhod. Tentokrát nejvíce potěší rodiny s dětmi.

Zvyšuje se limit plnění pro léčebné výlohy na 5 mil. Kč, snižuje se sazba pro storno zájezdu a je zvýhodněno cestování s dětmi, kdy rodina se 2 pojištěnými dospělými má až 2 děti zdarma.

Změny v rozsahu krytí

Nově je zrušen limit pro ortézy (dříve 15 000 Kč), zvyšuje se limit pro léčebné výlohy na 5 mil. Kč, zvyšuje se limit pro pojištění zavazadel na 30 000 Kč a zvyšuje se plnění při trvalých následcích úrazu na 300 000 Kč.

Storno zájezdu

Při sjednávání storna zájezdu není nově třeba pojišťovat každou osobu zvlášť. Pojištění se sjednává pro všechny pojištěné na smlouvě. Pojistná částka je hodnota celého zájezdu pro pojištěné uvedené v pojistné smlouvě. Sazba se snižuje z 3,5 % na 2,5 %. Počítá se z celkové pojistné částky, tzn. z celkové ceny zájezdu. Pozor! Pojištění musí být uzavřeno nejpozději v den zaplacení zájezdu (poslední splátky) – jinak je neplatné.

Zvýhodnění rodiny

Při pojištění alespoň dvou dospělých osob (včetně seniorů) a jednoho dítěte do 18 let jsou další až 2 děti zdarma (100% sleva) – za 4. a další dítě se opět platí. Pojistné za případné připojištění rizikových sportů či zásahu horské služby v SR platí všichni pojištění.