Allianz pojišťovna opět uspěla v soutěži Banka roku 2008

28.11.2008
Povinné ručení Allianz

Allianz pojišťovna se již počtvrté za sebou umístila na 3. místě v kategorii „Pojišťovna roku“ vyhlašované v rámci soutěže Banka roku 2008.

V letošním, 7. ročníku soutěže Banka roku 2008 Allianz pojišťovna obhájila počtvrté za sebou třetí místo v hlavní kategorii pojišťoven „Pojišťovna roku“. Svým opakovaným umístěním na medailových místech tak Allianz pojišťovna potvrdila svou pozici třetí největší pojišťovny v České republice.

Jak zaznělo při příležitosti slavnostního předávání prestižních ocenění, v kategorii „Pojišťovna roku“ porotci hodnotí především dlouhodobě fungující růstovou strategii, jasnou produktovou nabídku, silné distribuční kanály a přátelskou komunikaci.

Soutěž Banka roku každoročně oceňuje nejlepší finanční instituce, služby a produkty na českém trhu. Pořádá ji analyticko-poradenská společnost Fincentrum. Na hodnocení finančních institucí, jejich služeb a produktů se podílí porota složená z předních osobností politické scény, zástupců akademické obce, předních manažerů a novinářů.