Triglav odměňuje dobré řidiče, nabízí zvýhodněné havarijní pojištění

1.10.2009
Povinné ručení Triglav

Bezproblémoví řidiči získají od Triglav pojišťovny speciální odměnu. Pojišťovna začala svým klientům nabízet možnost kopírovat bonusy z povinného ručení na havarijní pojištění. Nová nabídka se přitom vztahuje i na bonusy z jiných pojišťoven. Řidiči tak nyní mohou za bezeškodný průběh uplatnit slevu až 60 %.

Klienti Triglav pojišťovny mohou přepisovat své bonusy z povinného ručení na každou nově uzavřenou smlouvu o havarijním pojištění. Maximální slevu ve výši 60 % využijí díky zkopírování bonusů řidiči, kteří více než sedm let nezavinili žádnou dopravní nehodu. Triglav pojišťovna tak nově umožňuje svým klientům získat komplexní pojištění vozidla za zvýhodněných podmínek.

„V době vysoké dopravní nehodovosti je třeba odměňovat odpovědné řidiče. Proto jsme se rozhodli pro mimořádnou akci, ve které mohou dobří řidiči získat nadstandardní pojištění s výraznou slevou,“ uvedl Petr Baný, generální ředitel a předseda představenstva Triglav pojišťovny. „Tato akce je časově omezená, dosud jsme však neurčili pevný termín jejího ukončení. Speciální nabídka bude trvat minimálně do konce tohoto roku,“ připomněl Petr Baný.

Na zlepšování nabídky v oblasti havarijního pojištění se hodlá Triglav pojišťovna zaměřovat i nadále. Cílem pojišťovny je zpřístupnit komplexní služby všem svým zákazníkům. Nová akce má klienty motivovat ke sjednání kvalitního havarijního pojištění, které v případě vážné nehody pokryje veškeré náklady. Projekt je určen všem majitelům osobních aut, jak fyzickým, tak i právnickým osobám.

„Rádi bychom v oblasti havarijního pojištění dosahovali stejných úspěchů jako v případě povinného ručení, kde jsme letos zaznamenali v počtu sjednaných smluv meziroční nárůst o téměř 10 %,“ sdělil Roman Sznapka, produktový manažer Triglav pojišťovny. „Z hlediska zkvalitňování našich služeb navazuje kopírování bonusů na zavedení nové asistenční služby, která v tuzemsku nemá z hlediska limitů a ceny v současné době konkurenci,“ doplnil Sznapka.

Asistenční služba Triglav assistance nabízí řidičům pomocnou ruku 24 hodin denně, a to jak na českých silnicích, tak v zahraničí. Základní asistenční pomoc je zahrnuta v ceně povinného ručení a havarijního pojištění, rozšířenou variantu si klienti Triglav pojišťovny mohou pořídit za 260 Kč ročně. Komplexní asistenční služba se vztahuje na poruchu, pojistnou událost, nedostatečné množství provozních náplní, vybití akumulátoru, zlomení nebo ztrátu klíčů či na únik vzduchu z pneumatik.