Novinka v produktové nabídce ČMSS - Hypotéka od Lišky

1.4.2009
Českomoravská stavební spořitelna

Českomoravská stavební spořitelna je dlouhodobě největším poskytovatelem úvěrů na bydlení občanům a současně velkým a významným poskytovatelem finančních služeb. Její nabídka zahrnuje širokou škálu produktů od spoření a financování bydlení až po potřeby domácností. Od počátku dubna t.r. ČMSS podstatným způsobem rozšiřuje možnosti klientů další produktovou novinkou, kterou je Hypotéka od Lišky. Nabídkou překlenovacích úvěrů, úvěrů ze stavebního spoření společně se spotřebitelskými úvěry a hypotékou tak ČMSS komplexně pokrývá všechny základní potřeby obyvatel České republiky ve financování bydlení. V současnosti je tato produktová novinka dostupná na vybraných obchodních místech ČMSS a v nejbližší době ji bude nabízet všech více než 2800 finančních poradců ČMSS po celé republice.

U ČMSS má zájemce na výběr hypoteční úvěr se zajištěním do 70 % zástavní hodnoty nemovitosti, do 85 % a také do 100 %. K dispozici je též předhypoteční úvěr bez zajištění pro financování podílu družstevního bytu. A využít lze i hypoteční úvěr bez dokladování příjmů.

Hypotéku od Lišky lze použít na financování koupě, výstavby a modernizace nemovitosti k bydlení, dále na refinancování jiného úvěru na bydlení a také na úhradu členského podílu a úhradu za převod členských práv a povinností u družstevního bytu. Kompletní návrh na uzavření smlouvy o úvěru sepíše s klientem finanční poradce ČMSS.

Hypotéka od Lišky umožní klientům rozložit dobu financování až na 40 let. Efektivně přitom rozšiřuje možnosti klientů ČMSS nad rámec účelovosti stavebního spoření. „Nabízíme tak našim klientům a dalším zájemcům všechny typy financování bydlení dostupné na českém trhu. To znamená, klient u nás najde výhodné řešení pro všechny své záměry,“ poznamenal k uvedení Hypotéky od Lišky na trh místopředseda představenstva ČMSS Manfred Koller. Hypotéku od Lišky pro ČMSS připravila sesterská společnost ze Skupiny ČSOB, Hypoteční banka. „Hypotéky jsou jedním z nejvyhledávanějších způsobů financování bydlení a hypotéka od Lišky je logickým krokem k dalšímu posílení naší multibrandové obchodní strategie. Klientům Českomoravské stavební spořitelny nabídneme nejen špičkové hypoteční produkty a služby, ale i dlouhodobé zkušenosti specialisty a zároveň jedničky na českém hypotečním trhu,“ doplnil generální ředitel Hypoteční banky Jan Sadil.