AXA Club: Nákupem v Hervisu nyní spoříte na důchod ještě více

Penzijní fond AXA

Společnost Hervis Sport a móda se stala dalším partnerem AXA Clubu, věrnostního programu AXA penzijního fondu. Za každou platbu AXA kartou v prodejnách Hervis získají členové AXA Clubu bonus – na účet penzijního připojištění jim bude připsána částka ve výši 4 % z ceny nákupu. Hervis je již desátým partnerem AXA Clubu.

„Pokračujeme v nastoleném trendu a získáváme nové partnery, u kterých mohou členové AXA Clubu spořit na důchod ještě více než základní 1% bonus. Díky spolupráci se společností Hervis rozšiřujeme spektrum takto zvýhodněného zboží i na sportovní vybavení a módu, což je v dnešní době velmi populární segment,“ uvedl Marek Zeman, ředitel PR a komunikace finanční skupiny AXA.

Společnost Hervis Sport a móda je součástí skupiny Hervis International GmbH se sídlem v rakouském Salzburgu. V České republice zahájila činnost v roce 2002 a dnes se svými 23 pobočkami patří k leaderům na trhu se sportovním zbožím. Hervis nabízí široký sortiment nejen funkčního, ale také módního zboží od renomovaných světových značek. Úspěšné jsou i vlastní exkluzivní značky jak např. KILIMANJARO, X-FACT, SEEMS a další. Ve své obchodní strategii klade Hervis důraz na poměr kvality a ceny. Při výběru zboží je samozřejmostí odborné poradenství. Díky věrnostnímu programu SportsClub mohou zákazníci využívat řady výhod a účastnit se akcí, které jsou pro ně pravidelně organizovány. Hervis je sponzorem řady významných sportovních událostí např. Vídeňského a Pražského mezinárodního maratónu či Hervis ½ maratónu.

AXA Club je věrnostní program pro klienty AXA penzijního fondu. Členové AXA Clubu mohou díky platební kartě AXA spořit na důchod při každém nákupu. Z každé bezhotovostní transakce provedené AXA kartou s úvěrovým limitem je jim na účet penzijního připojištění připsáno 1 %, při platbách u partnerů jsou tyto bonusy ještě vyšší. Další výhodou AXA Clubu jsou asistenční služby v domácnosti v hodnotě až 49 tisíc korun ročně. Zahrnují například otevření zabouchnutých dveří či odstranění příčiny havárie prověřeným řemeslníkem.