Klienti PFČS získali na odměnách již více než 30 mil. Kč

16.9.2011
Penzijní fond České spořitelny

Díky službě "Odměny" do Penzijního fondu ČS si majitelé "Chytré karty ČS" za každý nákup v hodnotě nad 1000 Kč připisují 10 Kč na svůj účet penzijního připojištění u Penzijního fondu České spořitelny. Klienti tímto způsobem získali již více než 30 mil. Kč.

Služba "Odměny" do Penzijního fondu je unikátní v tom, že klient za používání "Chytré karty" získává odměnu, která se připisuje na jeho účet penzijního připojištění. Během nakupování si tak vlastně část peněz spoří na penzi. Čím více klient "Chytrou kartu" využívá, tím větší odměnu získává,“ uvedl Martin Techman, ředitel úseku rozvoje obchodu České spořitelny.

"Chytrou kartu ČS" si od srpna 2008 sjednalo již přes 300 tis.klientů. Každý držitel "Chytré karty ČS" získává automaticky také dvě záruky - nákup za nejnižší cenu a ochranu při poškození zboží. Pokud nakoupí s "Chytrou kartou ČS" a později objeví stejné zboží ale za nižší cenu, bude mu daný rozdíl vrácen. Kompenzaci získá i v případě, že dojde k poškození či krádeži zakoupeného zboží. Navíc si může vybrat libovolný počet ze sedmi volitelných výhod podle toho, které skutečně využije.