Platby kartou pojišťovny AXA na Benzině jsou v září ještě výhodnější

Penzijní fond AXA

Členové AXA Clubu, věrnostního programu skupiny AXA, mohou v průběhu září znovu využít speciální akce na čerpacích stanicích Benzina. Při platbě AXA kartou získají na svůj bonusový účet 2 koruny za každý načerpaný litr paliva. Od 1. října se bonus za platby u Benziny vrátí na původních 0,5 Kč za litr + 1 % z ceny nákupu.

„Navazujeme na úspěšnou květnovou speciální nabídku, díky které u Benziny výrazně vzrostl počet i objem transakcí provedených AXA kartou,“ uvedl Marek Zeman, ředitel PR a komunikace finanční skupiny AXA.

AXA Club je věrnostní program pro klienty skupiny AXA. Jeho členové mohou při každém nákupu s platební kartou AXA spořit na penzi či šetřit na pojistném. Z každé bezhotovostní transakce provedené AXA kartou s úvěrovým limitem získají 1 %, při platbách u partnerů jsou tyto bonusy ještě vyšší. Další výhodou AXA Clubu jsou asistenční služby v domácnosti v hodnotě až 49 tisíc korun ročně. Zahrnují například otevření zabouchnutých dveří či odstranění příčiny havárie prověřeným řemeslníkem.