Ceny povinného ručení se u pojišťovny Slavia nezmění - i příští rok budou stejně nízké

15.10.2009
Povinné ručení Slavia pojišťovna

Povinné ručení Slavia pojišťovny, které je nejvýhodnější pro ukázněné řidiče, takové zůstane i v příštím roce. Ceny ani podmínky se totiž nemění. I nadále získá každý, kdo si u Slavia pojišťovny sjedná povinné ručení, zdarma originální a zároveň velmi aktuální pojištění Kryštof, které odškodňuje finanční ztráty spojené s dopravními přestupky.

„Povinné ručení Slavia pojišťovny si za jeden rok, kdy jej nabízíme, pořídilo mnohem větší počet řidičů, než jsme původně očekávali. I to nám potvrzuje, že je navržené dobře a nemáme důvod měnit ceny ani podmínky tohoto pojistného produktu, který je podle našich výpočtů nejvýhodnější pro ukázněné řidiče,“ říká Radek Žďárecký, generální ředitel Slavia pojišťovny.

Vedle samotné výhodné a jednoduché ceny nabízí Slavia pojišťovna bohatý bonusový systém. Za bezeškodní průběh pojištění nabízí Slavia pojišťovna bonus až 60 %. Za příslib bezeškodného průběhu během prvních 24 měsíců trvání pojištění nabízí Bonus Kredit – slevu až 15 %. Rodiny pak můžou získat slevu 11 % až pro další tři vozidla. Další slevy pak získají invalidé (30 %), zemědělci (35 %) nebo tuzemská starší nákladní vozidla (15 %).

„Velmi nám záleží na tom, aby řidiči na našich silnicích jezdili ukázněně. Podporujeme bezpečnost a nabízíme slevu pět procent z povinného ručení každému řidiči, který se zaváže, že bude používat zimní pneumatiky,“ dodává Radek Žďárecký.

Již nedílným bonusem k povinnému ručení je pojištění Kryštof, odškodňující finanční ztráty spojené s dopravními přestupky.

Za pojištění Kryštof zaplatí pojištěnci běžně 1500 Kč ročně v základní verzi. Limit pojistného plnění je v takovém případě 100 000 Kč se spoluúčastí 2000 Kč. Pro řidiče, kteří uzavřou povinné ručení u Slavia pojišťovny, je v prvním roce Kryštof zcela zdarma. Další rok si jej může klient ponechat, nebo zrušit. Po roce bez přestupků získá řidič slevu 30 % a po druhém roce jízdy bez přestupků je sleva 50 %, pokud se samozřejmě klient rozhodne pojištění prodloužit.