Extra bonusy České pojišťovny zlevní povinné ručení

Povinné ručení Uniqa

Většími bonusy a širší nabídkou služeb v rámci současných produktů vstupuje do podzimní sezóny Česká pojišťovna. Motoristům, kteří jezdí opatrně, sníží díky extra bonusu sazby povinného ručení a ve své nabídce vykryje i doposud jediné místo ve vozidle, na které se povinné ručení zatím nevztahovalo. Česká pojišťovna tak vysílá jasný signál, že jí nejde pouze o lákadla pro nové klienty, ale také o ocenění těch, kteří k ní mají důvěru dlouhodobě.

„Všem našim klientům, kteří prokáží bezeškodní průběh povinného ručení za rozhodnou dobu 36 měsíců, připíšeme na rok 2008 dvojitý roční bonus. V praxi to znamená, že v uplynulých třech letech nezpůsobili žádnou dopravní nehodu nebo od roku 2000 ji zavinili maximálně jednou. Ti nejopatrnější motoristé budou tedy mít povinné ručení v příštím roce levnější již o 45 procent,“ představuje první z motoristických benefitů pro příští rok náměstek generálního ředitele České pojišťovny pro marketing Pavel Řehák. Na extra bonus mohou dosáhnout nejen stávající klienti České pojišťovny, ale i klienti jiných pojišťoven, kteří prokáží stejně bezeškodní historií svého povinného ručení.

Česká pojišťovna od 1. října 2007 přidává ke svému povinnému ručení zdarma také úrazové pojištění pro řidiče. Poprvé jsou tak v rámci povinného ručení ČP ochráněni pojištěním nejen všichni ostatní účastníci dopravní nehody, ale také řidiči samotní. Základní limit u pojištění úrazu je 100 tisíc Kč za smrt následkem úrazu a za trvalé následky úrazu dvojnásobek.

„Všichni noví klienti dostanou osvědčení o úrazovém pojištění pro řidiče automaticky ke své smlouvě, ti stávající si je budou moci vyzvednout na obchodních místech České pojišťovny. O tom, jak škody z tohoto pojištění hlásit, budou klienty instruovat operátorky Klientského servisu České pojišťovny,“ doplňuje projektová manažerka České pojišťovny Šárka Majdlová.

Česká pojišťovna tak navazuje na dokonalejší asistenční služby, které poskytuje všem účastníkům dopravní nehody. Standardně jim nabízí audit opravy či možnost prodeje nepojízdného vraku prostřednictvím elektronické aukce.