S pojištěním auta do lyžařského ráje

1.10.2009
Wüstenrot povinné ručení

Rozmýšlíte si, jaké pojištění svého vozu na další rok zvolit? Zůstat u původní pojišťovny? Proč, když vám Wüstenrot nyní nabízí výhodnější podmínky. Sjednejte si pojištění auta do konce listopadu a vyhrajte lyžařský zájezd do rakouských Alp.

Povinné ručení Wüstenrot je výhodnější, protože jeho výše je stanovována nikoliv podle objemu, ale podle výkonu motoru.

Pojišťovna Wüstenrot také patřičně oceňuje řidičské zkušenosti a jízdu bez nehod, za kterou nabízí nejvyšší bonus. Na rozdíl od jiných pojišťoven zvyšuje bonus progresivněji. Pokud klient neuplatní žádný předchozí bonus, získá maximální slevu 60 % už po 96 měsících. Nižší pojistné zaplatí také starší klienti a majitelé vozů starších 10 let.

Majitelé více aut zase ušetří díky Multibonusu. Bonus přiznaný u prvního u Wüstenrotu pojištěného auta se jim přenáší na další nově pojištěné auto. Se slevou lze pojistit až 4 auta majitele, resp. jeho manžela/manželky, druha či družky.

Široký rozsah základních asistenčních služeb je samozřejmostí. Za 300 Kč ročně lze sjednat další nadstandardní asistenční služby. Wüstenrot nabízí zajímavé úrazové pojištění ve výši 1 mil. Kč vztahující se na všechny osoby ve vozidle, a připojištění všech skel.

Na podzimní měsíce připravila pojišťovna Wüstenrot velmi zajímavou nabídku slev. Až 60% bonus za bezeškodní průběh u každého pojištění, bonusy pro zkušené řidiče a zlevněné pojištění u starších aut. Dále také 5% slevu z pojistného při sjednání komplexního pojištění auta, tedy povinného ručení a havarijního Pojištění allrisk. A k tomu všemu zdarma úrazové pojištění pro všechny osoby ve vozidle na 1 mil. Kč i asistenční služby.

Všichni klienti Wüstenrotu, kteří si obě pojištění vozu sjednají v období od 1. září do 30. listopadu, mohou navíc vyhrát zajímavý lyžařský zájezd pro dvě osoby do známého regionu Ski amadé v rakouských Alpách.