U Allianz pojišťovny nyní můžete získat povinné ručení se slevou až 85%

1.10.2009
Povinné ručení Allianz

Allianz pojišťovna připravila několik novinek v povinném ručení – jubilejní bonus PLUS za desetiletý bezeškodní průběh, slevy pro rodiny s dětmi a úrazové pojištění pro děti ve vozidle zdarma.

Allianz pojišťovna klade velký důraz na bezpečnou jízdu a ohleduplné chování na silnicích. Odpovědné jednání řidičů Allianz pojišťovna podporuje také svou nabídkou povinného ručení.

Pro klienty, kteří svá vozidla provozují od počátku roku 2000 bez nehody připravila k 1. lednu 2010 jubilejní bonus PLUS ve výši 5 %, tzn. že dosažený bonus 50 % za bezeškodní průběh pojištění se těmto klientům navýší na celých 55 %.

Již šestým rokem uplatňuje Allianz pojišťovna segmentaci při stanovování pojistných sazeb a kalkulaci pojistného podle regionu, věku či právního postavení klienta. Ředitel úseku pojištění vozidel Allianz pojišťovny Pavel Prokš doplňuje: „Vážíme si řidičů, kteří se na silnicích chovají odpovědně a dbají na bezpečnost, čím déle náš klient jezdí bez nehod, tím větší slevu na povinném ručení mu nabídneme.“

Na maximální bonus ve výši 55 % z ceny povinného ručení bude mít k 1. lednu 2010 nárok až 30 % současných klientů Allianz pojišťovny. Stejný bonus přitom může klient uplatnit až na čtyři vozidla.

Hlavní novinkou od 1. října 2009 je atraktivní nabídka povinného ručení pro rodiny s dětmi, kdy klienti ve věku do 39 let s minimálně jedním dítětem získají při sjednání povinného ručení další slevu ve výši 10 % a úrazové pojištění dětí přepravovaných ve vozidle zdarma.

K této skupině klientů se váže celá řada dalších cenových zvýhodnění. Celkově tak mohou klienti získat slevy až ve výši 85 %.