Uniqa - nové sazby a vyšší bonus na povinné ručení

Povinné ručení Uniqa

Pojišťovna Uniqa zveřejnila sazby pro rok 2008. Sazby si jednoduše spočítáte v našem kalkulátoru.

Navýšení bonusu na povinné ručení za bezeškodní průběh. Akce trvá od 1. října do 31. prosince 2007. Zvýhodnění je určeno pro řidiče osobních aut, kteří jezdí bez nehod. Za jejich odpovědnou jízdu je nyní UNIQA odmění. Bonus za bezeškodní provoz z povinného ručení za poslední 3 roky bude zdvojnásoben.

Navýšení bonusu možné až o 15 %!

V případě maximálního zvýhodnění náleží motoristovi sleva 50 % - k dosavadnímu vyježděnému bonusu 35 % přidá UNIQA dalších 15 %. Jezdíte bez nehody 3 roky? Váš bonus činí 15 %. Když sjednáte povinné ručení u UNIQA pojišťovny TEĎ, UNIQA Vám dá ještě jednou tolik a odečtete si 30 %.
Je-li Váš aktuální bonus z povinného ručení 5 %, dostanete u UNIQA nyní 10 %.
Je-li Váš aktuální bonus z povinného ručení 10 %, dostanete u UNIQA nyní 20 %.
A tak dále.

Ten samý bonus Vám započte UNIQA i pro havarijní pojištění.

Rozhodne-li se nový klient uzavřít nyní rovněž havarijní pojištění svého osobního auta, započte Vám UNIQA akční navýšený bonus z povinného ručení i pro toto pojištění! Řidiči, kteří zatím nebourali a nasbírali na povinném ručení za uplynulá léta bonus 35 %, dostanou navrch od UNIQA 15 % a dostanou se na 50 %. A 50 % dostanou teď i na havarijní pojistku!

Přemýšlejte: kdo jiný Vám dá slevu dvakrát?

Jednoduché počty. Najděte si v tabulce Váš konkrétní příklad a hned se dozvíte, jak budete aktuálně zvýhodněni na povinné ručení UNIQA i na havarijní pojištění UNIQA, pokud ho současně sjednáte. Máte-li ale v havarijním pojištění vyježděný vyšší bonus, než je zvýhodněný akční bonus z Vašeho povinného ručení, UNIQA zohlední samozřejmě ten pro Vás výhodnější. Akční zvýhodnění se vztahuje na fyzické osoby, které sjednávají pojištění na své rodné číslo. Vztahuje se na smlouvy uzavřené od 01.10.2007 do 31.12.2007.