Zvětšit písmo Zmenšit písmo Výchozí velikost písma
Srovnávač.cz arrow Zprávy arrow Stavební spoření arrow Modrá pyramida startuje kampaň na stavební spoření

Modrá pyramida startuje kampaň na stavební spoření

11.5.2008
Modrá pyramida stavební spořitelna

Podpořit ještě více zájem klientů o stavební spoření má za cíl velká mediální kampaň Modré pyramidy, která startuje právě dnes. V jejím rámci je připraven nový televizní spot v současném komunikačním stylu Modré pyramidy a hlavně dárek pro klienty v podobě piknikové tašky. Získá ji ten, kdo v období od 11. května do 10. června uzavře novou smlouvu s cílovou částkou od 200 000 Kč a nebo navýší cílovou částku u stávající smlouvy u Modré pyramidy minimálně o 150 000 Kč (podmínkou je zaplacení úhrady za uzavření smlouvy do 30 dnů). Akční nabídka se vztahuje na všechny smlouvy, včetně Spoření Mopísek a Mopy Junior.

Až do 31. května zároveň nabízí Modrá pyramida sníženou úrokovou sazbu Hypoúvěru a Hypoúvěru Garant o 0,3 % p.a. Toto snížení platí pro ty klienty, kteří si zároveň založí Modré konto nebo Modré konto Plus. (Ti, co tak neučiní, mohou počítat se snížením o 0,2 % p.a.)

Úroková sazba Hypoúvěru nyní začíná již na 4,44 % p.a. a ten, kdo zatím nemá naspořené žádné prostředky na smlouvě o stavebním spoření, může za výše uvedených podmínek počítat s roční úrokovou sazbou 4,74 % p.a. U Hypoúvěru Garant je úroková sazba s využitím maximálního zvýhodnění 4,99 % p.a. Akční nabídka se nevztahuje na Hypoúvěr 100 a Hypoúvěr Garant 100.