Zvětšit písmo Zmenšit písmo Výchozí velikost písma
Srovnávač.cz arrow Zprávy arrow Stavební spoření arrow Stavební spořitelna České spořitelny vyřídí klientům překlenovací úvěr na rekonstrukce a modernizace

Stavební spořitelna České spořitelny vyřídí klientům překlenovací úvěr na rekonstrukce a modernizace

28.5.2009
Stavební spořitelna České spořitelny

Stavební spořitelna České spořitelny (SSČS) nabízí klientům za zvýhodněných podmínek překlenovací úvěr TREND. SSČS vyřídí klientům tento úvěr bez úhrady za uzavření úvěrové smlouvy. Klienti tak mohou při žádosti o úvěr např. ve výši 500 000 Kč ušetřit 5 000 Kč, protože standardně úhrada za uzavření úvěrové smlouvy činí 1 % z výše úvěru. Překlenovací úvěr TREND lze zkombinovat s dotací z programu Zelená úsporám. Žádosti na dotace do programu Zelená úsporám začne Česká spořitelna přijímat v polovině června.

Jedinečnost úvěru TREND spočívá v tom, že klientům nejen umožní přes nedostatečný vstupní kapitál realizovat rekonstrukci a modernizaci rodinných domů a bytů, ale také si zároveň řídit délku splatnosti úvěru. Mimořádnými splátkami v průběhu úvěrového vztahu, případně dotací získanou z programu Zelená úsporám, mohou klienti částečně nebo zcela splatit úvěr bez jakýchkoli sankcí. Klienti si tak zkrátí dobu svého úvěrového závazku. Atraktivnost produktu zvyšuje i úspora za uzavření úvěrové smlouvy. Nabídka zvýhodněného překlenovacího úvěru platí do 31. července 2009.

Klienti mohou získat překlenovací úvěr TREND bez jakéhokoli zajištění maximálně do výše 500 000 Kč. SSČS pro poskytnutí překlenovacího úvěru TREND nevyžaduje, aby klienti naspořili nebo jednorázově vložili finanční prostředky na účet stavebního spoření. Výše úvěru může dosáhnout až 100 % cílové částky. SSČS nabízí dva typy úročení úvěru. TREND s pevnou sazbou, kdy konstantní výše platby na úvěr trvá po celou dobu úvěrového vztahu, nebo TREND se sazbou pevnou na první 3 roky. Úvěr lze splácet až 18 let. Zaplacené úroky lze odečíst od daňového základu.