ČSOB pojišťovna: nový produkt pojištění domácnosti a majetku

ČSOB pojišťovna

ČSOB pojišťovna uvádí od 1.6.2015 nové pojištění nemovitosti a domácnosti Náš domov. Klienti se mohou těšit na významné novinky a vylepšení, zejména nová pojistná rizika a navýšení limitů u stávajících rizik.

ČSOB pojišťovna uvádí od 1.6.2015 nové pojištění nemovitosti a domácnosti Náš domov, které nahradí současný produkt Domov 2014. Klienti se mohou těšit na významné novinky a vylepšení, zejména nová pojistná rizika jako zatečení atmosférických srážek, poškození fasády živočichy, ztráta vody, technická porucha. Nové pojištění Náš Domov bude nabízeno ve 3 variantách.

Pojištění domácnosti bude zahrnovat v nejvyšší variantě i krytí proti odcizení věcí v zavazadlovém prostoru auta včetně dětského kočárku, jízdních kol, lyží a jiného vybavení. Dále budou pojištěny také kuchyňské varné desky proti rozbití. Dále bude nově možné pojistit věci sloužící k podnikání nebo k výkonu povolání (firemní telefon, počítač apod.).

Pojištění staveb nabízí unikátní novinku na trhu v České republice: pojištění mobilheimu (mobilhausu).

Navýšení limitů se týká asistenčních služeb v souvislosti s havarijní situací v domácnosti a dále pojištění pro případ rozbití skleněných výplní dveří, oken, vestavěného nábytku apod. z jakékoliv příčiny.

Volitelně pak lze pojištění rozšířit třeba o osobní potřeby studenta na koleji nebo o krytí invalidního vozíku či mimořádně drahého jízdního kola.