Mondial Assistance zahájil prodej cestovního pojištení pres internet

Cestovní pojištění Mondial Assistance

Jak již bylo oznámeno dříve, mezinárodní skupina Mondial Assistance, světový lídr v oblasti cestovního pojištení a asistenčních služeb, nabízející prosřednictvím své pobočky Mondial Assistance s.r.o. (dříve ELVIA Assistance s.r.o.) různorodé asistenční služby v České republice a na Slovensku, rozvinula svoji obchodní činnost i na poli pojištovnictví, zejména v oblasti cestovního pojištění.

V rámci pojistné činnosti byl dnes zahájen provoz moderního nástroje pro prodej cestovního pojištění přes internet. Zákazníci v České republice si tedy mohou na internetových stránkách uzavřít cestovní pojištění on-line od světové jedničky v této oblasti a připojit se tak k více než 250 milionům zákazníků skupiny Mondial Assistance po celém světě. Cestovní pojištění Mondial Assistance navíc svým rozsahem patří mezi nejkvalitnější produkty nabízené na českém trhu.

Skupina Mondial Assistance vznikla spojením velkých mezinárodních společností – největší cestovní pojišťovny na světe Elvia Reiseversicherungs-Gesellschaft AG, francouzské skupiny Sacnas-Mondial Assistance a severoamerické společnosti World Access. Všichni členové skupiny nově rozvíjejí své aktivity pod celosvětovou obchodní znackou Mondial Assistance. Spojením odborníků a nestorů v oboru cestovního pojištění a asistenčních služeb tak vznikla jedna z nejsilnějších skupin s širokou mezinárodní základnou.