Novinky v cestovním pojištění Direct 2024

Direct pojišťovna

Od května 2024 přináší Direct vylepšené cestovní pojištění pro Vaše bezstarostné dovolené. Po pečlivém průzkumu potřeb klientů na cestách nově zavádíme pojištění zpoždění letu, lékaře online i pojištění auta do zahraničí.

Přejete si sjednat vylepšené cestovní pojištění Direct, jsme Vám plně k dispozici online www.srovnavac.cz nebo na telefonu 296 222 296.

Přehled všech novinek v cestovním pojištění Direct:

  • Auto asistence k cestovnímu pojištění: od května si budou moci klienti při svých zahraničních cestách sjednat stejné varianty jako u běžného autopojištění (tedy variantu M, L nebo XL), čím si zajistí nejlepší možnou auto asistenci pro veškeré cesty do zahraničí.
  • Pojištění zpoždění letu: nově přinášíme možnost kompenzace za zpožděný let, a to již od 2 hodin zpoždění oproti běžnému standardu na trhu (6 – 8 hodin). Náš klient bude mít na výběr, zda využije při čekání na svůj let zdarma letištní salónek, nebo zvolí jednorázovou kompenzaci ve výši 500 Kč.
  • Lékař online: zajistíme Vám nonstop konzultaci zdravotního stavu dětí i dospělých s českým lékařem přes videohovor nebo chat, dále pak vydání lékařské zprávy pro dospělé pacienty a v některých zemích (např. Chorvatsko, Polsko) i předpis léků.
  • Pojištění zkažené dovolené: s naším pojištění získáte kompenazaci za dny, kdy jste nemohli dovolenou plně čerpat a užívat kvůli nemoci nebo úrazu (bude nutné předložit lékařskou zprávu). Pojištění je platné pro všechny členy na smlouvě a nabízí podporu rodičům, kteří musí zůstat s dítětem v nemocnici nebo hotelu z důvodu nemoci či úrazu. Toto pojištění bude nabízeno u krátkodobého cestovního pojištění. Odškodnění bude uhrazeno maximálně za dny, které zbývají do konce dovolené.
  • Pojištění auta do zahraničí: jedná se o havarijní pojištění a zahrnuje poškození auta zvířetem či přírodním nebezpečím, vandalismus a krádež. Pojištění lze jednoduše sjednat bez nutnosti prohlídky či focení.

Cestovní pojištění Direct dále svým klientům nabízí:

  • Rozšířené pojištění zavazadel s novými limity: nově budeme počítat s klienty, kteří cestují s elektrokoly. Rovněž budeme krýt i situace, kdy dojde ke krádeži z úložných boxů či stojanů, které byly uzamčené.
  • Pojištění odpovědnosti s vysokým limitem krytí a automatickým pojištěním domácích mazlíčků.
  • Pojištění rizikových sportů a manuálních prací na celou dobu pojištění, bez nutnosti výběru „rizikových dnů“.
  • Pojištění náhradního sportovního vybavení, které se vztahuje na veškeré sportovní vybavení, k jehož poškození dojde v zahraničí.
  • Léčebné výlohy s neomezeným limitem, které nově zahrnují komplexní pokrytí zdravotní péče pro naše klienty během cestování. Toto pojištění představuje širokou škálu lékařských služeb, včetně zubního ošetření s limitem až 30 000 Kč. Skvělou novinkou je také rozšířené pojištění pro těhotné ženy až do 32. týdne těhotenství. Toto rozšíření se vztahuje i na pojištění stornopoplatků, díky čemuž budou naše klientky kryté i v případě, že budou muset z důvodů souvisejících s těhotenstvím změnit nebo zrušit své cestovní plány.
  • Zvyšuje se limit pro pojištění spoluúčasti při zapůjčení vozidla v zahraničí, a to na částku 1 200 EUR.
  • Pojištění stornopoplatků nově platí až do dne odjezdu, tedy i první den platnosti pojistné smlouvy. Nákup pojištění není nijak vázaný k datu pořízení zájezdu či letenek tak, jak je to u jiných pojišťoven.