Zvětšit písmo Zmenšit písmo Výchozí velikost písma
Srovnávač.cz arrow Zprávy arrow Stavební spoření arrow Dvojnásobný úspěch Raiffeisen stavební spořitelny ve Zlaté koruně 2009

Dvojnásobný úspěch Raiffeisen stavební spořitelny ve Zlaté koruně 2009

24.6.2009
Raiffeisen stavební spořitelna

V letošním ročníku soutěže Zlatá koruna zaznamenala Raiffeisen stavební spořitelna (RSTS) hned dvojnásobný úspěch! V Ceně veřejnosti se RSTS se svou Nízkou hyposplátkou stala spořitelnou s nejoblíbenějším produktem na trhu a současně jí Finanční akademie udělila druhé místo v kategorii Stavebního spoření. Druhým nejlepším finančním produktem z 213 zúčastněných se tak stala opět Nízká hyposplátka.

O nejoblíbenějších finančních produktech veřejnosti letos rozhodovalo více než 126 000 hlasujících, o nejlepších finančních produktech roku pak Finanční akademie, odborná porota soutěže složená z 260 odborníků v oboru. Konkurence byla velká. V Ceně veřejnosti letos lidé hlasovali pro rekordních 615 produktů, v rámci Ceny Finanční akademie pak odborná porota vybírala z 213 zúčastněných finančních produktů.

Galavečer

Všechna ocenění letošní Zlaté koruny byla předána 23. června na tradičním galavečeru v TOP HOTELu Praha. Jménem Raiffeisen stavební spořitelny převzal ocenění za medailové pozice v Ceně veřejnosti a Ceně Finanční akademie Ing. Jan Jeníček, generální ředitel a předseda představenstva RSTS. „Dvojnásobné ocenění v této renomované soutěži je pro nás velkým zadostiučiněním za veškeré naše snahy na poli stavebního spoření. Velice si obou cen vážíme a znamenají pro nás velkou motivaci pro další práci,“ řekl.

Nízká hyposplátka

Nízká hyposplátka, vlajkový produkt RSTS s nejnižším úrokovým zatížením pro klienty, se řadí do skupiny tzv. „zelených úvěrů“, kterými lze financovat pořízení úsporných a ekologických systémů v rámci ekologické kampaně RSTS. Mezi její největší výhody patří garance neměnné výše úvěrové sazby u úvěru ze stavebního spoření 3,5 % p. a. po celou dobu úvěru, akontace od 0 % a možnost mimořádné splátky bez jakýchkoliv sankčních poplatků.

Zlatá koruna

Zlatá koruna na svých stránkách soustřeďuje nabídku finančních produktů většiny poskytovatelů finančních služeb v České republice. Od roku 2003 pořádá soutěž, ve které se finanční produkty hodnotí a ty nejlepší získávají ocenění. Výsledky hodnocení pomáhají veřejnosti orientovat se v široké nabídce finančních produktů a motivují zákazníky k tomu, aby se zajímali o vlastnosti jednotlivých produktů.