Zvětšit písmo Zmenšit písmo Výchozí velikost písma
Srovnávač.cz arrow Zprávy arrow Stavební spoření arrow Tarif Atraktiv získal zasloužené prvenství v prestižní soutěži Zlatá koruna

Tarif Atraktiv získal zasloužené prvenství v prestižní soutěži Zlatá koruna

6.6.2008
Českomoravská stavební spořitelna

Dne 5. června 2008 byly v Top Hotelu Praha slavnostně vyhlášeny výsledky letošního ročníku soutěže Zlatá koruna. Přihlášeno bylo 63 finančních společností a celkem 182 produktů. Jedinečný úspěch si připsala Českomoravská stavební spořitelna, jejíž produkt zvítězil v kategorii stavební spoření.

Plastiku Zlatá koruna za prvenství v kategorii stavební spoření převzal na slavnostním vyhlášení výsledků člen představenstva ČMSS Manfred Koller. Tarif stavebního spoření Atraktiv s garantovaným ročním úrokem z úvěru 3,7 % porotu oslovil. V době, kdy prožívají Spojené státy americké vážnou hypoteční krizi a kdy na českém trhu úroky z hypoték rostou, získává zaručený neměnný a nízký úrok z úvěru na bydlení sympatie nejen odborníků, ale zejména veřejnosti. Prvenství v prestižní soutěži Zlatá koruna tento trend ještě více podpoří.

Zlatá koruna prostřednictvím odborného hodnocení a hlasování veřejnosti už šest let odráží vývoj na českém finančním trhu. „Na výsledcích jsou patrné trendy, které dnes můžeme pozorovat a které se promítly i do hodnocení. Preferovány jsou produkty s dobrou dostupností, širokou nabídkou služeb a s nízkými poplatky,“ uvedl k soutěži a situaci na finančním trhu František Klufa, předseda Finanční akademie a současně Finanční arbitr České republiky.