WÜSTENROT ProAuto - nové komplexní pojištění

1.6.2010
Wüstenrot povinné ručení

Wüstenrot pojišťovna zavádí dnešním dnem nové sazby povinného ručení, které tím zlevnilo až o 20 procent. Další její novinkou je komplexní pojištění vozidel WÜSTENROT ProAuto, při jehož sjednání získává klient nadstandardní výhody.

U povinného ručení klesly zavedením segmentace podle místa bydliště sazby pojistného pro vlastníky vozidel z malých měst a obcí o 20 %, pro majitele vozidel z tzv. velkých měst o 5 %. U některých osobních vozů se pojistné snižuje i díky úpravě kategorizace aut.

U osobních vozů nižší a střední třídy upravila Wüstenrot pojišťovna také sazby havarijního pojištění. Za bezeškodní průběh poskytuje Wüstenrot u obou pojištění výjimečný, až 60 % bonus.

Jedinečnou nabídku představuje také nové pojištění vozidel WÜSTENROT ProAuto. Tento pojistný produkt spojuje povinné ručení a havarijní pojištění včetně možných připojištění do jednoho. Kromě bonusů a slev platných při sjednání jednotlivých pojištění vozidla nabízí klientům další mimořádné zvýhodnění – 10% slevu na havarijním pojištění, zdarma úrazové pojištění na celkovou částku 1 milion korun a také zdarma nadstandardní asistenční služby.

Při sjednání jakéhokoliv pojištění vozidla dostane nyní klient Wüstenrotu jako pozornost bezpečnostní vestu. 40 klientů, kteří si uzavřou pojištění Wüstenrot ProAuto od 1. června do 31. srpna a budou vylosováni, se může těšit na kurz bezpečné jízdy.