Cestovní pojištění Allianz znovu sklízí úspěchy

10.2.2010
Cestovní pojištění Allianz

V kategorii Nejlepší cestovní pojišťovna soutěže TTG Travel Awards 2010 získala Allianz pojišťovna 2. místo. V této anketě se už několikrát po sobě umístila Allianz pojišťovna na jednom z předních míst, druhou příčku obsadila také loni.

Cestovní pojištění Allianz nabízí širokou paletu pojistných krytí, která plně odpovídají potřebám klientů. V rámci cestovního pojištění Allianz pojišťovna nabízí neomezené krytí léčebných výloh v zahraničí, úrazové pojištění, pojištění zavazadel pro případ ztráty nebo poškození, pojištění odpovědnosti za škodu a doplňkové asistenční služby. Jako jedna z mála pojišťoven kryje Allianz pojišťovna riziko terorismu bez navýšení pojistného. K výjimkám na trhu patří také krytí zásahů horské služby a záchranných akcí obecně i bez návaznosti na lékařské ošetření. Pojistit je možno i stornovací poplatky, a to jak na celý zájezd, tak i samostatné letenky a jízdenky či úhradu za ubytování v případě, že je klient nečekaně nucen cestu zrušit. V rámci cestovního pojištění Allianz lze připojistit také amatérské i profesionální rizikové sporty, a to na všechna rizika.

Ocenění TTG Travel Awards 2010 převzala ředitelka úseku cestovního pojištění, veřejných zakázek a nabídek Jana Slavíková. „V dnešní době by mělo být cestovní pojištění důležitou součástí každé zahraniční i tuzemské cesty vzhledem k událostem, o kterých denně slýcháváme. Počet sjednaných cestovních pojištění každým rokem výrazně stoupá, což je dobrým ukazatelem odpovědného přístupu k vlastnímu zdraví a zajištění si klidného pobytu v zahraničí. Kromě základního cestovního pojištění klienti velmi často využívají i možností různých nadstandardních připojištění. K nejčastěji sjednávaným patří připojištění stornovacích poplatků,“ řekla Jana Slavíková.

Allianz pojišťovna byla jednou z prvních pojišťoven, které nabídly klientům možnost sjednání pojistek také on-line. Klienti Allianz pojišťovny využívají této možnosti již od roku 2000; dnes je touto cestou sjednáváno více než 70 % pojistek.