Slavia pojišťovna nabízí k povinnému ručení pojištění dopravních pokut zdarma

15.5.2008
Povinné ručení Slavia pojišťovna

Slavia pojišťovna dává každému řidiči, který si u ní sjedná povinné ručení, zdarma originální a zároveň velmi aktuální pojištění Kryštof, které odškodňuje finanční ztráty spojené s dopravními přestupky. Tato nabídka platí od 1. června.

„I dobrým řidičům se může stát, že udělají chybu a jsou pak potrestáni dvakrát – pokutou a odebráním bodů. Pojištění Kryštof kompenzuje výdaje s pokutou i náklady na správní řízení. Je to velmi atraktivní produkt a my jsme se v rámci aktuální kampaně rozhodli, že jej přidáme našim klientům zdarma k povinnému ručení,“ říká Jan Bárta, marketingový ředitel Slavia pojišťovny.

„Nepodporujeme tímto silniční piráty a hazardéry. Naopak dlouhodobě zvýhodňujeme ukázněné řidiče a chceme, aby se plně soustředili na bezpečnou a odpovědnou jízdu a nemuseli přemýšlet nad tím, že když z nepozornosti způsobí lehký přestupek, kterým nikoho neohrozí, tak kromě bodů přijdou ještě o velkou částku na pokutě,“ vysvětluje Jan Bárta.

Za pojištění Kryštof zaplatí klientovi běžně 1500 Kč ročně v základní verzi. Limit pojistného plnění je v takovém případě 100 000 Kč se spoluúčastí 2000 Kč. Pro řidiče, kteří uzavřou povinné ručení u Slavia pojišťovny, je v prvním roce Kryštof zcela zdarma. Další rok si jej může klient ponechat, nebo zrušit. Po roce bez přestupků získá řidič slevu 30 % a po druhém roce jízdy bez přestupků je sleva 50 %, pokud se samozřejmě klient rozhodne pojištění prodloužit.

Povinné ručení od Slavia pojišťovny, které je pro ukázněné řidiče nejvýhodnější na trhu, nabízí další výhody pro řidiče nebo provozovatele motorových vozidel. Za bezeškodní průběh pojištění nabízí Slavia pojišťovna bonus až 60 %. Za příslib bezeškodného průběhu během prvních 24 měsíců trvání pojištěnípojištění nabízí Bonus Kredit – slevu až 15 %. Rodiny pak můžou získat slevu 11 % až pro další tři vozidla. Další slevy pak získají invalidé (30 %), zemědělci (35 %), tuzemská starší nákladní vozidla (15 %) nebo řidiči osobních automobilů, kteří v zimě používají zimní pneumatiky (5 %).