Nové cestovní pojištění od Slavia pojišťovny

Slávia pojišťovna

Slavia pojišťovna aktuálně nabízí jedno z nejvýhodnějších pojištění léčebných výloh již za 11 Kč na den, ale pro léto 2019 přichází s novinkami pro klienty cestující na dovolenou autem a letadlem.

Asistence při cestování automobilem

V případě cesty osobním automobilem je prostřednictvím asistenční služby Slavia pojišťovny zajištěna oprava vozidla, jeho odtah, vyproštění, nebo v případě potřeby i přistavení náhradního vozidla. „Pokud vyrazíte na dovolenou vlastním vozem, nemusíte se obávat, že v případě technické závady máte vy i rodina po dovolené. Pokud je vaše vozidlo neopravitelné v místním servisu v rozumném čase, postará se Slavia pojišťovna o přistavení náhradního vozu, kterým můžete v cestě pokračovat,“ říká Jan Vlček, obchodní ředitel Slavia pojišťovny. Náhradní vozidlo pak může pojištěný klient vrátit v ČR až po skončení dovolené. Asistenční služba přitom mezitím vyřeší odtah klientova nepojízdného vozidla zpět do ČR, a to ze všech destinací v Evropě.

Asistence při leteckých cestách

„Pokud do zahraničí cestujete letecky a máte obavy, abyste v případě zmeškání spoje nebo zrušení letu nezůstali někde na letišti bez pomoci a znalosti místního jazyka, je pro vás varianta asistenčního balíčku pro cesty letadlem tím pravým řešením,“ uvádí Jan Vlček. Slavia pojišťovna aktivně monitoruje prostřednictvím svojí asistenční služby klientův let a v případě komplikací jej sama kontaktuje. Pochopitelně je k dispozici i možnost kontaktování asistenční služby ze strany zákazníka. V každém případě má klient k dispozici informace o důvodech zrušení letu a o dalších dostupných spojích. Pokud je potřeba, zajistí asistenční služba též dopravu do hotelu, ubytování, vyzvednutí a odvoz zpět na letiště. V případě oprávněných požadavků za vás bude vymáhat i odškodnění za zrušení nebo zpoždění letu.