AEGON Penzijní fond druhý v anketě Zlatý Měšec 2011

23.2.2011
Penzijní fond AEGON

AEGON Penzijní fond získal v anketě Zlatý Měšec 2011 2. místo v kategorii Penzijní fondy. V anketě hlasovali čtenáři serveru, kteří vybírali ze společností nominovaných redakcí Měšec.cz podle předem známých parametrů.

Umístění na přední příčce ankety nás těší, protože naše společnost neinvestuje žádné prostředky do reklamy a propagace. Výsledky hlasování jsou tudíž ovlivněné jenom přímou zkušeností klientů s naším fondem.

AEGON Penzijní fond byl v České republice založen v roce 2007 a je nejmladším penzijním fondem na trhu. Klienti PF AEGON v České republice se mohou spolehnout na silné akcionáře - 90% akcionářem AEGON Penzijní fond je finanční koncern AEGON, který patří mezi největší světové společnosti v oblasti životního pojištění a penzijního připojištění. Penze jsou jednou z hlavních oblastí, na které se AEGON celosvětově zaměřuje.

Je tak druhým nevětším poskytovatelem penzijního zabezpečení například v Británii, Holandsku či Maďarsku. Za své výsledky v oblasti zabezpečení občanů na důchod obdržel AEGON řadu ocenění. Naposledy získal ocenění od profesionálního sdružení finančních poradců ve Velké Británii jako nejlepší poskytovatel penzí a zároveň jako nejlepší poskytovatel globálního řešení pro zabezpečení na penzi.