Nový produkt Uniqa

1.7.2023
Uniqa

Nový produkt pojišťovny UNIQA přichází na trh - povinné ručení a havarijní pojištění AUTO & POHODA. Pojištění lze s sjednat až do limitu 150 mil. Kč, připojištění skel je bez limitu a navíc jako bonus získává klient odtah po ČR a SR. Rádi Vám připravíme modelaci pojištění

Mnozí řidiči se spoléhají pouze na povinné ručení, havarijní pojištění často neřeší. Kompletní ochranu vozidla však zajistí pouze sjednání obojího. Nový pojišťovací produkt Auto & pohoda od UNIQA nabízí výhody jak povinného ručení, tak i havarijního pojištění v jedné smlouvě.

Jaké jsou hlavní rozdíly mezi povinným ručením a havarijním pojištění?

  • Povinné ručení je stanovené zákonem a pokrývá zaviněné škody doma i v zahraničí, tj. pokud svým vozidlem způsobíte škodu na majetku či zdraví třetích osob.
  • Havarijní pojištění naopak kryje škody na Vašem vozidle.

Proč havarijní pojištění Auto & pohoda?

Havarijní pojištění od UNIQA je na českém trhu unikátním produktem. Nejenže nabízí možnost nulové spoluúčasti, ale i řadu dalších výhod:

  • možnost sjednání garantované pojistné částky,
  • nadstandardní asistenční služby - neomezený odtah při nehodě v ČR a SR v ceně pojištění, pojištění pneumatik a další služby,
  • pojištění může být bez spoluúčasti při využití opravy ve smluvním servisu,
  • žádné požadavky na zabezpečení vozidla do hodnoty vozidla 2,5 mil. Kč,
  • zohlednění bezeškodního průběhu z povinného ručení podle registru ČKP.

Auto & pohoda - komplexní ochrana Vašeho vozidla

Při řízení podstupuje každý řidič odlišná rizika. Podle toho si i každý volí odlišnou formu ochrany svého vozidla. Havarijní pojištění Auto & pohoda nabízí kombinaci krytí různých pojistných nebezpečí dle potřeb klienta - pojištění havárie, poškození střetem se zvířetem, poškození živelnou událostí, odcizení, krádež vloupáním, vandalismus, pojištění GAP. Kvalitní asistenční služby jsou součástí pojištění vždy.