Další vynikající umístění PFČP v anketě Zlatý měšec

11.2.2009
Penzijní fond České pojišťovny

V pátém ročníku ankety Zlatý měšec, kterou již popáté pořádal server Měšec.cz, získal Penzijní fond České pojišťovny druhé místo v kategorii penzijních fondů. Tradičně silnou pozici potvrdila i mateřská společnost Česká pojišťovna, která zvítězila v kategorii pojišťoven. Anketa Zlatý měšec dává možnost veřejnosti zvolit si nejoblíbenější finanční instituce na základě svých zkušeností. Výsledky hlasování jsou získány jako vážený průměr hodnocení všech kritérií v jednotlivých kategoriích.

Druhým místem v letošním roce tak Penzijní fond České pojišťovny pokračuje v sérii výborných výsledků z předchozích let. Rovněž prvenství v absolutním počtu hodnocení ve své kategorii značí, že jde o nejznámější penzijní fond v České republice. „Umístění v anketě nás pochopitelně těší a dlouhodobě vynikající výsledky podtrhují silnou pozici PFČP. Důležitý je zejména fakt, že většině lidí se při zmínce penzijního připojištění vybaví právě Penzijní fond České pojišťovny,“ řekl Libor Pergl, ředitel pro obchod a marketing PFČP.

Anketa Zlatý měšec – Nejlepší finanční instituce je již pět let pořádána odborným serverem Měšec.cz a umožňuje široké veřejnosti hlasovat v jednotlivých kategoriích podle svých zkušeností a preferencí. Výsledky jsou získány váženým průměrem hodnocení kritérií v jednotlivých kategoriích. Nezáleží tedy na velikosti instituce a počtu hlasů, ale na kvalitě služeb a spokojenosti klientů.