S AXA kartou lze až do konce roku nakupovat dvakrát výhodněji

Penzijní fond AXA

Členové věrnostního programu AXA Club mohou od začátku října až do konce roku nakupovat se svou platební kartou AXA ještě výhodněji. V rámci speciální vánoční akce jsou zdvojnásobeny bonusy za platby AXA kartou u všech partnerů AXA Clubu. Částka, kterou lze takto uspořit na penzi nebo pojistné, může dosáhnout až 22 % z ceny nákupu.

„Členové AXA Clubu si mohou lépe užít předvánoční nákupy. Když zaplatí dárek AXA kartou, obdarují nejen své blízké, ale i sami sebe. Koupí-li například u společnosti Eiffel optic kvalitní brýle za 15 tisíc korun, získají 3 tisíce zpět na svůj účet penzijního připojištění či pojistné,“ uvedl Marek Zeman, ředitel PR a komunikace finanční skupiny AXA.

AXA Club je věrnostní program pro klienty skupiny AXA. Jeho členové mohou při každém nákupu s platební kartou AXA spořit na penzi či šetřit na pojistném. Z každé bezhotovostní transakce provedené AXA kartou s úvěrovým limitem získají 1 %. Při platbách u partnerů jsou tyto bonusy ještě vyšší – standardně dosahují až 11 %, v rámci speciální předvánoční akce nyní až 22 %. Další výhodou AXA Clubu jsou asistenční služby v domácnosti v hodnotě až 49 tisíc korun ročně. Zahrnují například otevření zabouchnutých dveří či odstranění příčiny havárie prověřeným řemeslníkem.