ČSOB a Poštovní spořitelna nabízejí CashBack

Povinné ručení ČSOB pojišťovna

ČSOB a Poštovní spořitelna nabízí národní CashBack. Vybírat hotovost na pokladnách supermarketů a hypermarketů Albert a na čerpacích stanicích Čepro EuroOil tak mohou nejen klienti ČSOB a Poštovní spořitelny, ale i klienti ostatních bank.

„ČSOB a PS nabízí svým držitelům platebních karet využití této služby zcela zdarma, a to pro debetní i kreditní karty. Klienti ostatních bank budou mít výběry zpoplatněny dle sazebníku vydavatelské banky,“ upřesňuje Leila Goulliová, ředitelka marketingu Poštovní spořitelny.

Základní pravidla pro využití CashBacku jsou velmi jednoduchá. Podmínkou výběru hotovosti je platba nákupu platební kartou v minimální výši 300,- Kč, což umožní držiteli karty vybrat hotovost do výše 1500,- Kč.

Tuto praktickou službu mohou držitelé karet využít v obchodní síti prodejen Albert, u čerpacích stanic ČEPRO EuroOil, v ve většině prodejen řetězce COOP a také v řetězcích Spar a Globus a na kterémkoli místě označeném nálepkou CashBack. „Služba je atraktivní i pro obchodníky, kterým pomůže nalákat zákazníky. Lidé totiž stále více oceňují možnost snadného přístupu k hotovosti, aniž by museli chodit vybírat peníze do bankomatu,“ prozradila Leila Goulliová.

Služba CashBack představuje další jednoduchou a dostupnou alternativu výběru hotovosti. Jejím rozšířením pokračují ČSOB a Poštovní spořitelna v nastaveném trendu neustálého zlepšování poskytovaných služeb.