Havarijní pojištění - nová kalkulačka sazeb online

havarijní pojištění

Srovnavac.cz spustil nový přehled sazeb havarijního pojištění. Online si tak můžete nezávazně spočítat a následně sjednat za nejvýhodnější sazby havarijní pojištění včetně povinného ručení a tím získat kompletní ochranu při pojištění vozidla.

Možnost sjednat havarijní pojištění nabízí specializovaný pojišťovací portál již 3 roky. Nově v kalkulačce naleznete porovnání 8 českých pojišťoven. Kalkulátor navíc zohledňuje nejnovější akce pojišťoven, jako je kopírování bonusů z povinného ručení na havarijní pojištění nebo zohlednění slev za současné uzavření těchto dvou produktů.

Výhoda pro nová vozidla! Dříve než si pojede pro své nové vozidlo do svého autosalonu, ověřte si cenu pojištění! Nová vozidla mají speciální zvýhodněné sazby, a proto mnohdy získáte nejlevnější havarijní pojištění na českém trhu. Narozdíl od zánovních vozidel není u nových vozidel nutná prohlídka vozidla, můžete si tedy vozidlo pojistit kdekoliv v ČR, stačí Vám kopie velkého technického průkazu a faktura k vozidlu.

Prohlídky ostatních vozidel řeší Srovnávač.cz svými pracovníky přímo u klienta, případně na smluvních prohlídkových místech po celé ČR, kterých je k dnešnímu dni více než 70 a jejich počet neustále roste dle Vašich požadavků.