ČSOB Pojišťovna bodovala v soutěži Pojišťovna roku

Povinné ručení ČSOB pojišťovna

V první ročníku soutěže Nejlepší pojišťovna 2009 získala stříbro ČSOB Pojišťovna. Rozhodla o tom odborná porota na základě analýzy produktů a finančního zdraví společnosti.

„Získané ocenění dokládá kvalitu servisu, kterou dokážeme našim zákazníkům poskytnout. Současně potvrzuje dlouhodobě silnou a stabilní pozici naší pojišťovny na trhu," říká Jeroen van Leeuwen, generální ředitel a předseda představenstva ČSOB Pojišťovny. „Kvalita našich služeb se odráží v kvalitě našich zaměstnanců, pojišťovacích agentů a spolupracujících makléřů, kteří tyto služby poskytují, a to nejen v rámci naší pojišťovny, ale i celé Skupiny ČSOB", uzavírá Jeroen van Leeuwen.

Pohled ČSOB Pojišťovny je založen na tom, že každý člověk je individualita, pro níž je potřeba najít vhodné zabezpečení i dostatečný prostor pro motivaci," uzavírá Jeroen van Leeuwen.

O kvalitě služeb ČSOB Pojišťovny ostatně svědčí i nedávná obhajoba ocenění INI Service Excellence Award. Tou mezinárodní síť pojišťoven INI (International Network of Insurance) oceňuje své členy poskytující nejlepší servis v daném roce.

Soutěž Pojišťovna roku je postavena na analýze a hodnocení celé řady údajů o pojišťovacích produktech a službách shromažďovaných po celý loňský rok nezávislou analytickou společností. V potaz bere ale také vybrané hospodářské ukazatele dokládající ekonomické zdraví jednotlivých institucí.